Kontakt Strandvejens Tandklinik

Strandvejens Tandklinik har to klinikker på Sjælland:

Tandlæge Taastrup

Tandlæge Taastrup

Ring til os på telefon 78 75 42 07

Telefontid

Mandag: 09:00 – 15:00
Tirsdag: 08:30 – 15:00
Onsdag: 08:00 – 16:00
Torsdag: 08:00 – 14:00
Fredag: 08:00 – 13:00

Bliv ringet op:

Kontakt Taastrup
Sender
Læs mere om klinikken her

Tandlæge Ringsted

Tandlæge Ringsted

Ring til os på telefon 78 76 65 47

Telefontid

Mandag 08:00-14:00
Tirsdag 09:00-15:00
Onsdag 09:00-16.00
Torsdag 08:00-15:00
Fredag 08:00-12:30

Bliv ringet op:

Kontakt Ringsted
Sender
Læs mere om klinikken her

To klinikker – samme gode service

Når du besøger én af vore tandklinikker, er du altid sikret den sammen service. Du bliver altid budt velkommen med et smil af klinikkens personale og vi gør meget ud af at du føler dig tryg hos os.

Klinikkernes placering gør det nemt for dig at besøge os og du behøver ikke længere skulle rejse langt for at få udført en tandbehandling, implantat eller tandkrone, der er til at betale. Vore klinikker er centralt placeret og du kan nemt besøge os med offentlig transport, ligesom vi heller ikke ligger langt fra nogle af Københavns største motor- og indfaldsveje.

Her kan du se lidt om Strandvejens Tandkliniks to afdelinger:

Tandlæge Taastrup – Strandvejens Tandkliniks nyeste afdeling er tandlægen i Taastrup. Vi er utrolig glad for at kunne tilbyde eksisterende kunder fra Taastrup billig og god behandling i lokalområdet, og vi er også utrolig glade for alle de nye kunder, der har valgt at benytte os som deres tandlæge i Taastrup.

Tandlæge Ringsted – Strandvejens Tandklinik har i længere tid været til stede i Ringsted. Ringsted er en dejlig by på midten af Sjælland, og selvom det er en tandlæge i Ringsted, så laver vi implantater, tandkroner og andre behandlinger af tænder for både syd- og vestsjælland.

Strandvejens Tandkliniks karakteristika

Hos Strandvejens Tandklinik har vi sat fokus på priser og bestemte typer operationer. Vi har naturligvis mange flere behandlinger end dem der er listet nedenfor, men disse er nogle som vores kunder meget ofte efterspørger.

Billig Tandlæge – Strandvejens tandlægeklinik er en af Danmarks absolut billigste tandlæger. Faktisk udkonkurrerer Strandvejens Tandklinik selv konkurrenter i Polen og lignende steder på prisen. Og det er netop steder, der er kendt for deres billige tandlæger.

Tandlægepriser – Du kan finde mere om Strandvejens Kliniks tandlægepriser via det forrige link. Strandvejens Klinik har nogle af de bedste priser i markedet uden at halte på kvaliteten.

Implantat – Hos Strandvejens Tandklinik går vi hverken på kompromis med pris eller kvalitet, hvilket vil sige at du som kunde kan få billige implantater af rigtig god kvalitet hos Strandvejens Tandklinik, og det er uanset om du vælger vores tandlæge i Taastrup eller Ringsted.

Tandkrone – En tandkrone er den behandling, som vi benytter, hvis en normal fyldning ikke er nok. En tandkrone er en form for ”hætte”, som vi lægger over tanden, så roden skærmes, hvilket ”raske” tænder gør af sig selv.

Vi glæder os til at se dig på én af vore tre klinikker og vi står altid parat til at svare på dine spørgsmål. Benyt blot kontaktformularen øverst på denne side eller kontakt den pågældende klinik.