Tandkroner og tandbroer

Kroner

Hvad er en tandkrone?

tandkrone og tandbro2

En tandkrone er en hætte i metal og/eller keramik, der fungerer som erstatning for en tandkrone på en svækket tand, hvor en fyldning ikke er en tilstrækkelig løsning.

Herunder finder du 4 priseksempler på tandkroner og hvilke prismæssig størrelsesorden du skal regne med din eller dine nye kroner ligger på.

Priserne i tilbuddet ovenover, gælder såfremt at kronerne sidder ved siden af hinanden, i samme side af munden.

Priserne i tilbuddet ovenover, gælder såfremt at kronerne sidder ved siden af hinanden, i samme side af munden.

Patienten får fire nye kroner og opbygget alle fire kindtænder med nyt fundament (plastopbygning), bedøvelser og røntgen.
Kronerne sidder ved siden af hinanden i samme side af munden.

Hvor kommer kronerne fra? læs mere her.

Tandbro

Hvad er en tandbro?

tandkrone og tandbro

En tandbro er sammenhængende tandkroner, der har det formål at erstatte en manglende tand i kæben.

Hos Strandvejens Tandklinik arbejder vi mere rationelt. Vores klinikassistenter er uddannet til at kunne varetage flere af tandlægens traditionelle arbejdsopgaver og vi kan købe stort ind. Og så lader vi besparelsen gå videre til vores patienter i stedet for at putte den i egen lomme.

Til gengæld har vi i stedet for en meget større volumen på tandkrone- og tandbro behandlinger. I virkeligheden noget som mange andre brancher har praktiseret i flere år. En pris på kr. x,- for en tandkrone og kr. x,- for et implantat er en meget skarp pris set med danske øjne, og måske Danmarks laveste.

Herunder finder du 2 priseksempler på en 3 leddet tandbro.

* Vi gør opmærksom på, at hvis en/begge bropiller/bærende tænder er rodbehandlet, vil der komme merpris på x kr. pr stk. ved behov for rodstift.