Din billige tandlæge!

[one_third]

Gratis tilbud på kroner og implantater

Har du brug for kroner eller implantater, kan du kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud om behandling op til 5 kroner/implantater (Gælder ikke huller, parodontits. Dette er ikke en fuld gennemgang af hele tandsættet). Du betaler hverken for behandlingsforslaget eller for røntgenbilleder. Det er vigtigt for os hos Strandvejens Tandklinik, at vores kunder har valget kvit og frit.

 

Behandlingsforslag

Kontakt os her og bliv ringet op for en uforpligtende konsultation:

Behandlingsforslag
Sender

[/one_third]

[one_third]

Billige kroner og implantater

Strandvejens Tandklinik i Taastrup og Ringsted tilbyder tandbehandling i meget høj kvalitet. Tandkroner og implantater er nemlig vores speciale.

Strandvejens Tandklinik har Danmarks nok laveste priser på kroner og tandimplantater.

Naturligvis med garanti og tryghed.

 

[button link=”/priser/” size=”medium” color=”orange”]Læs mere her[/button]

[/one_third]

[one_third_last]

Kunderne siger

Hos Strandvejens Tandklinik bliver jeg nu behandlet topprofessionelt og til meget meget lave priser. Jeg kører gerne de 150 km. for at opleve en tandlægeklinik som er venlige, smilende og helt nede på jorden.

Søren Melby Andersen, Farum

Efter mere end 30 år med samme tandlæge har jeg konstateret at det var godt at jeg fandt frem til Strandvejens Tandklinik. Først søgte min mand i Malmö, men da vi så opdagede Strandvejens Tandklinik på nettet ville jeg da gerne have min tandlæge i Danmark.

Bente Boll, Skovlunde

[button link=”/anbefaling-fra-patienterne/” size=”medium” color=”orange”]Læs mere her[/button]
[/one_third_last]

 

Din billige tandlæge – så behøver du ikke at tage til udlandet for at finde billige tandkroner, tandbroer og implantater!

For nogle år siden besluttede tandlæge John Lingren Hansen sig for, at tage problemstillingen op, med hensyn til den udfordring som danske tandlæge står overfor i dag. Flere patienter vælger at tage til udlandet for at få lavet tænder til billige priser. Der manglede en billig tandlæge i Danmark, som kunne klare de større opgaver til en lav pris – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Denne problemstilling er i dag grobund for Strandvejens Tandkliniks billige priser på kroner, broer og implantater, der tilsvarer priserne i f.eks. Sverige, Polen og Ungarn. Klinikken kan i dag tilbyde patienterne tandbehandling i høj kvalitet, udført af danske tandlæger med dansk garanti og tryghed. Hvis noget skulle drille er transporten til enten Ringsted eller Taastrup overkommelig og kun få hundrede meter fra nærmeste togstation. John Lindgren Hansen har egne ideer omkring hvordan en tandklinik fungerer mest optimal.

”Vi arbejder meget rationelt; Vores klinikassistenter er uddannet til at kunne varetage flere af tandlægens traditionelle arbejdsopgaver og vi kan samtidig købe stort ind. Vi lader besparelsen gå videre til vores patienter”

”Det er i dag utrolig nemt at finde information om tandlægepriser på nettet og når man kan spare 50% og samtidig få en flybillet for under 1000 kroner, er verden jo kommet meget tættere på.”

“En pris på kr. 2.550,- for en krone og kr. 4.200-6.200kr. for et implantat er en meget skarp pris set med danske øjne, og måske Danmarks laveste. ”