Kompromisløs garanti på tandbehandlinger

Vi stiller store krav til vores tandlægers kvalifikationer og kompetencer. For at sikre et højt kompetence- og vidensniveau, deltager og uddanner vores tandlæger sig hvert år og så ofte som muligt ved uddannelseskonferencer og seminarer over hele verden. På den måde er vi altid i stand til at give den bedste behandling med baggrund i den nyeste viden på området.

Valg af materialer

De materialer der anvendes ved tandbehandling, som for eksempel porcelænskroner og implantater, findes i mange forskellige kvaliteter. Strandvejens Tandklinik anvender kun internationalt anerkendte materialer i den dyre ende af spektret. Vi ønsker at give dig en løsning, der holder i mange år, og derfor går vi ikke på kompromis med hverken materialerne eller vores teknikarbejde.

Strandvejens Tandklinik anvender kun de bedste dentallaboratorier. Valget af dentallaboratorium er vigtigt af hensyn til at vores behandling giver det bedste resultat på lang sigt.

Moderne udstyr og teknologi er højprioteret hos Strandvejens Tandklinik, hvor vores tandlægeklinikker er indrettet med det nyeste og mest moderne udstyr, der findes. Vi bruger digitalt røntgen, et intraoralt kamera, samt en fladskærm ved alle vore enheder.

Kvaliteten og vore kunders tilfredshed er altid prioteret hos Strandvejens Tandklinik.

Hos Strandvejens Tanklinik vil vi gerne høre vores klienters mening om behandlingen. Vores tandlæger læser denne evaluering og løbende feedback på deres arbejde, samt videreuddannelse for at bibeholde deres høje kompetenceniveau.

Garanti

Vi yder 2 års fuld garanti på kroner og broer og 5 år på implantater, med mindre andet er aftalt. Garantien forudsætter, at du går regelmæssigt til tandlæge hos os – mindst 1 gang årligt og for implantater 3 gange årligt.

Ekstra Garanti og tryghed

Hvis alle eftersyn foretages hos Strandvejens Tandklinik hvilket for implantater betyder 3 gange pr. år, så forlænger vi din garanti fra 5 til 10 år! Og på kroner fra 2 til 4 år!