Jeg sparrede tusindvis af kroner
Bent Sommer Kristensen, Vordingborg

Da min kone og jeg skulle have henholdsvis 4 og 2 kroner fandt vi ud af at der er rigtig store penge at spare. Vi Fandt frem til Strandvejens Tandklinik og jeg så i venteværelset hvor mange mennesker som havde valgt samme klinik. Så mange mennesker kan ikke tage fejl tænkte jeg og besluttede mig for at skifte omgående.

Hos Strandvejens Tandklinik bliver jeg nu behandlet topprofessionelt og til meget meget lave priser. Jeg kører gerne de 150 km. for at opleve en tandlægeklinik som er venlige, smilende og helt nede på jorden. Hele personalet er tydeligvis stolte af at levere den bedste indsats – hver på deres felt og det virker meget betrykkende når man som jeg altid har været utilpas ved at gå til tandlæge.

Jeg anbefaler alle jeg kender at prøve Strandvejens Tandklinik – det er en stor fornøjelse at være så godt behandlet og så samtidig spare tusindvis af kroner.

Bent Sommer Kristensen, Vordingborg
Da min kone og jeg skulle have henholdsvis 4 og 2 kroner fandt vi ud af at der er rigtig store penge at spare. Vi Fandt frem til Strandvejens Tandklinik og jeg så i venteværelset hvor mange mennesker som havde valgt samme klinik. Så mange mennesker kan ikke tage fejl tænkte jeg og besluttede mig for at skifte omgående. Hos Strandvejens Tandklinik bliver jeg nu behandlet topprofessionelt og til meget meget lave priser. Jeg kører gerne de 150 km. for at opleve en tandlægeklinik som er venlige, smilende og helt nede på jorden. Hele personalet er tydeligvis stolte af at levere den bedste indsats – hver på deres felt og det virker meget betrykkende når man som jeg altid har været utilpas ved at gå til tandlæge. Jeg anbefaler alle jeg kender at prøve Strandvejens Tandklinik – det er en stor fornøjelse at være så godt behandlet og så samtidig spare tusindvis af kroner.