Overvejer du om du skal tage til udlandet og få lavet din næste behandling. Læs herunder om vores erfaringer med tandlægerejser og patienter der har været i udlandet, og fået lavet deres tandoperationer.

Vores erfaring med patienter der har fået lavet deres tandoperation i udlandet er, at når der går noget galt efterfølgende, opsøger de deres danske tandlæge – og bliver afvist. Grunden er at vi som tandlæger i Danmark, vil blive pålagt at overtage garantien på patientens behandling, fra den udenlandske tandlæge, og det gør vi IKKE. Derfor vil vi på det kraftigste anbefale, at man som patient overvejer det en ekstra gang om man skal få foretaget sin behandling i udlandet.

Tandlægerejser i Europa

Mange danskere har igennem de seneste år benyttet sig af klinikker i udlandet, til at få foretaget omfattende behandlinger, da de har kunne gøre det billigere end de danske tandlæger.

Det ses dog ofte at når først patienten har betalt til selve tandoperationen, transport tur/retur fra destinationen, hotel, mad mv., så er omkostningerne løbet op i hvad det ville have kostet i Danmark.

Derfor har vi hos Strandvejens Tandklinik haft fokus på at gøre vores priser så attraktive som muligt, så patienterne ikke behøver tage disse tandlægerejser til forskellige udenlandske destinationer. Hos os finder du tandlægepriser på fx implantat fra 6.200 kr., tandkrone fra 2.550 kr.  Pr. stk., og du får behandlinger af højeste kvalitet.

Ulemper ved tandoperationer i udlandet

Man hører desværre også historier fra patienter som har fået foretaget operationer i udlandet, som ikke er gået som planlagt. Derudover besværliggøres det hvis der opstår komplikationer efter operationen, når klinikken ligger i fx Tyrkiet, Polen o.l.

Derudover kan der være sprogmæssige problemer i forbindelse med tandlægerejser. Hvis ikke personalet kan begå sig på engelsk eller patienten ikke gør, kan det være særdeles vanskeligt at få en god kommunikation. Det kan være medvirkende til at der opstår misforståelser mellem patient og tandlæge, som kan risikere at give patienten en dårlig oplevelse.

Tandlægerejser til Polen

Polen har i mange år været en af danskernes foretrukne destinationer for tandlægerejser. Tandoperationernes priser er lave i Polen, men ofte ser vi at kvalitet og pris også i den grad hænger sammen.

Man skal som patient hos en tandlæge i Polen huske at undersøge om der er nogle anmeldelser af den pågældende tandlæge på nettet. Lav en god og solid researche inden du beslutter dig. Og er du det mindste i tvivl, så hold dig til en dansk klinik.

Der er mange tandlæger i de større polske byer såsom Stettin, Krakow eller Warszawa som udbyder behandlinger til danske patienter. Derfor er konkurrencen mellem disse klinikker også høj, og de gør meget for at få de danske kunder ind på netop deres klinik. Men før du beslutter dig for at tage til Stettin, Krakow eller Warszawa, så undersøg de danske tandlægers priser.

Hos Strandvejens Tandklinik har vi særdeles konkurrencedygtige priser set i forhold til de Polske tandlæger og de rejseomkostninger der vil være. Derudover er kvaliteten 100% i top, samtidig med at du har en dansktalende og kompetent tandlæge, tandplejer og klinikassistent indover din behandling.

Tandlægerejser til Sverige

At få ordnet dine tænder hos de svenske klinikker, er ikke billigere end at få lavet dine tænder i Danmark. Vil man som dansker til Sverige og have udført sin tandoperation hvad end det er en ny tandkrone, et nyt tandimplantat eller noget helt andet, så skal man have for øje at den økonomiske besparelse ikke er ret høj på tandoperationen.

Og oveni tandoperationen kommer der også omkostninger til rejseudgifterne til rejsen, selvom det måske kun er i Malmø, Stockholm eller Gøteborg, men sørg for at undersøg omkostningerne inden man bestiller tid. Man skal tænke sig godt om ift., økonomien i det og om det ikke ligeså godt kunne betale sig at finde en klinik i sit lokalområde, så der ikke er både de store transport omkostninger og sprogbarrierne.

Tandlægerejser til Tyskland

Der findes mange tyske klinikker som markedsfører sig mod de danske kunder, men som med klinikkerne både i Polen og Sverige råder vi til at man vælger med omhu, hvis man absolut vil til udlandet og have foretaget sin behandling. Priserne i Tyskland på tandoperationer og almindelige behandlinger er ca. 30% billigere end i Danmark, men sker der noget efter den udførte behandling, rør de danske tandlæger IKKE det arbejde der er blevet udført.

Vi ved af erfaring hos Strandvejens Tandklinik, at vores kunder tror at vores priser er meget højere, og bliver yderst overrasket, når de opdager at vores behandlinger er ligeså billige som i Tyskland, Polen eller i et af de andre lande. Derfor anbefaler vi patienterne at få foretaget deres tandoperationer og behandlinger i Danmark, hvor der er let adgang til efterbehandling, som er dækket af garantien.

Strandvejens Tandklinik er blandt den billigste tandlæger i Danmark på de store tandoperationer, med særdeles konkurrencedygtige priser sat op imod de udenlandske klinikker kan det ikke betale sig at tage til udlandet om end det er Malmø, Stettin, Flensborg eller andre lande/byer. Er du i tvivl om hvorvidt vi egentlig kan være med på de udenlandske priser kan du tjekke forskellige scenarier her.

Vi har de mest professionelle og kompetente medarbejdere på vores to klinikker som ligger hhv. i Ringsted og Taastrup. Vi hjælper dig igennem hele processen og vejleder dig så du får den bedst mulige behandling.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak og se om ikke vi kan hjælpe dig med din behandling, hos dansktalende og professionelle tandlæger. Hvis du ønsker mere information om priser på vores behandlinger finder du dem her.