Der er ingen grund til at køre til tandlæge i Polen eller i Sverige! Hos Strandvejens Tandklinik finder du Danmarks laveste tandlægepriser!

TandlægepriserEr du også træt af høje tandlægepriser? Så tag et kig på vores priser her:

Kroner fra 2.250 kr.

Implantater fra 4.200 kr.

Gratis forundersøgelse og røntgen

Eller se eksempler på vores priser her

Hos Strandvejens Tandklinik arbejder vi benhårdt på at fjerne alle de unødvendige udgifter i forbindelse med vores behandlinger. Dermed kan vi til enhver tid give dig landets billigste tandlægepriser.

Grundet vores fokus på at være blandt de billigste, betyder det at traditionelle tandlæger, som ikke har optimeret deres behandlinger, har svært ved at følge med vores priser og dermed ikke kan matche os.

Men at vi er landets billigste tandlæger betyder ikke at vi går på kompromis med kvaliteten – tværtimod!

  • Vi har nogle af verdens bedste og længste uddannelser bag os indenfor tandkroner, tandbroer og implantater – det giver dig sikkerhed for at kvaliteten altid er i orden!
  • Vi laver flere tusinde behandlinger hvert år – en traditionel tandlæge laver måske 100-300. Dermed har vi både den største og mest opdaterede viden om netop disse behandlinger.
  • Vi har stort fokus på den enkelte patient og derfor har vi også stor erfaring med bl.a. tandlægeskræk. Rigtig mange kunder vælger os på netop det grundlag.

Du får ikke blot landets billigste tandlægepriser – du får også sikkerhed og garanti for, at arbejdet bliver udført perfekt, hver gang.

Bliv i Danmark med lave tandlægepriser!

Med vores billige priser slipper du for at overveje at køre til udlandet for at lavet dine tænder, det er uanset om det gælder billige tandkroner eller et billigt tandimplantat. Når du regner udgifterne til transport med, så kan det ikke længere svare sig at køre til en tandlæge i Sverige eller i Polen.

Husk også på, at når du får tandbehandling i udlandet er det også der du skal henvende dig, hvis der efterfølgende opstår problemer. Det slipper du for med en behandling hos os. Vi er nemlig aldrig længere væk end Taastrup og Ringsted.