Tandkrone og broer

Tandkrone og broer 2018-04-11T10:09:06+00:00

Billige tandkroner og tandbroer

Skal du have ny tandkrone eller tandbro – Du behøver ikke at tage til udlandet for at finde billige tandkroner og tandbroer!

Hvad er en tandkrone?

tandkrone og tandbro2

En tandkrone er en hætte i metal og/eller keramik, der fungerer som erstaning for en tandkrone på en svækket tand, hvor en fyldning ikke er en tilstrækkelig løsning.

 

 

 

Hvad er en tandbro?

tandkrone og tandbro

En tandbro er sammenhængende tandkroner, der har det formål at erstatte en manglende tand i kæben.

Hos Strandvejens Tandklinik arbejder vi mere rationelt. Vores klinikassistenter er uddannet til at kunne varetage flere af tandlægens traditionelle arbejdsopgaver og vi kan købe stort ind. Og så lader vi besparelsen gå videre til vores patienter i stedet for at putte den i egen lomme.

Til gengæld har vi i stedet for en meget større volumen på tandkrone- og tandbro behandlinger. I virkeligheden noget som mange andre brancher har praktiseret i flere år. En pris på kr. 2.550,- for en tandkrone og kr. 6.200,- for et implantat er en meget skarp pris set med danske øjne, og måske Danmarks laveste.

Vi tror på, at samfundet hele tiden udvikler sig, men det er ikke den oplevelse vi har haft af tandlægebranchen i Danmark. Den har vi følt har stået næsten stille, eller udviklet sig forholdsvist langsomt.

Hos os mener vi at det i dag er meget nemt at finde informationer på nettet, også om tandlægepriser og når man kan få en flybillet til Prag for 700 kroner, er verden jo kommet meget tættere på. Det tager ikke mange minutters arbejde at finde ud af at man kan spare 50 % ved at få tænderne lavet i Polen og booke sin flybillet. Det er da klart, at folk tager af sted.

Du kan så opnå lignende besparelser ved at tage til Taastrup eller Ringsted i stedet for, og her sparer du så yderligere udgiften til rejsen udenlands, du behøver ikke tage lige så mange dage fri, du kan snakke med din tandlæge på eget sprog og så er der i tilgift dansk garanti og tryghed.

Og skulle der mod forventning være noget som driller, så behøver man kun at tage tilbage til tandlæge i Ringsted eller tandlæge i Taastrup for at få det rettet.

Hvor kommer kronerne fra? læs mere her.