Moderne & almindelig tandbehandling

Vi udfører alle former for almindelig tandbehandling:

  • Regelmæssige undersøgelser og tandrensninger
  • Parodontitisbehandling
  • Fyldninger
  • Rodbehandlinger
  • Behandling mod tandsmerter
  • Tandudtrækning og tandoperationer
  • Tandkroner og broer
  • Implantater og knogleopbygning
  • Kosmetiske behandlinger og rekonstruktioner lavet efter Kois metoden.

Samtykke:
Vi gør opmærksom på, at i forbindelse med accept af behandlingstilbud, gives der samtidigt samtykke til videreformidling af tandaftryk, til vores udenlandske samarbejdspartner.

Vi forsikrer at dine personlige oplysninger bliver anvendt i overensstemmelse med god praksis for anvendelse af personoplysninger, som beskrevet i EU’s nye databeskyttelsesforordning (GDPR).

Hvorfor vælge os:
Det er muligt at lave tandbehandling uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller materialer og samtidig levere til en konkurrencedygtig pris.
Netop dette er vores mission på klinikken, hvilket vi opnår ved at klinikken køres yderst effektivt for at undgå spildtid i hverdagen.

Vores arbejdsgang:
Hos os har vi specialister som primært udfører arbejde indenfor deres speciale som fx rodbehandlinger samt implantologi, kirurgi og rekonstruktion – på denne måde skaber vi en høj kvalitet på alle vores behandlinger.

Vores klinikassistenter varetager en del af patientkontakten og er derfor toptrænet til at assistere ved alle vores behandlinger og udfører alt det foreliggende arbejde inden en behandling påbegynder. Det vil derfor sige, at du vil møde vores klinikassistenter ofte under din behandling.
Deres arbejde består blandt andet i at: byde dig velkommen, sætte dig til rette i stolen, det foreliggende arbejde samt varetage præ- og post informationer.

Vores motto på klinikkerne er: “at vi altid giver os selv 110 % og lidt mere for vores patienter”.

Vi samarbejder med specialtandlæger og dygtige tandteknikkere. Vi anvender certificerede tandtekniske laboratorier og kvalificerede materialer. Derved sørger vi for, at kvaliteten af vores arbejde og tandbehandling ligger på højeste niveau.

Vi tror på, at samfundet hele tiden udvikler sig, men det er ikke den oplevelse vi har haft af tandlægebranchen i Danmark. Den har vi følt har stået næsten stille, eller udviklet sig forholdsvist langsomt.
Hos os mener vi at det i dag er meget nemt at finde informationer på nettet, også om tandlægepriser og når man kan få en flybillet til Prag for få penge, er verden jo kommet meget tættere på.
Det tager ikke mange minutters arbejde, at finde ud af at man kan spare 50 % ved at få tænderne lavet i Polen og booke sin flybillet. Det er da klart, at folk tager af sted.

Du kan så opnå lignende besparelser ved at tage til Ringsted i stedet for, og her sparer du så yderligere udgiften til rejsen udenlands, du behøver ikke tage lige så mange dage fri, du kan snakke med din tandlæge på eget sprog og så er der i tilgift dansk garanti og tryghed.

Og skulle der mod forventning være noget som driller, så behøver man kun at tage tilbage til tandlæge i Ringsted for at få det rettet.