Jeg har haft tandlæge i København i mange år og ved det seneste besøg fik jeg at vide at jeg skulle have en 6 ledet bro. Det ville koste kr. 36.000.- hvilket jeg synes var mange penge.

På nettet fandt jeg hjemmesiden på Strandvejens Tandklinik og efter at have læst de anbefalinger som er på siden fra andre patienter, fik jeg lyst til at kontakte klinikken i Ringsted. Her fik jeg et gratis behandlingsforslag som lød på kr. 14.500.-. Nu er jeg så medlem af Danmark så min endelige pris blev kun på kr. 8500.-
Ud over stort knowhow og professionel behandling har jeg mødt stor venlighed og ærlighed i Ringsted – faktisk troede jeg at jeg skulle have implantater men Strandvejens Tandklinik rådede mig til en bedre løsning på trods af at implantater ville have været en bedre forretning for dem.

Alle jeg har anbefalet at køre til Ringsted hos Strandvejens Tandklinik har været glade fordi nu har man endelig fundet en tandlæge som leverer flot arbejde til priser som kan konkurrere med udlandet.

Stort know-how og professionel behandling
Preben Pedersen, Røsnæs

Jeg har igennem mange år haft store problemer med mine tænder. I forbindelse med at min faste bro gik i stykker og da det ville blive en større udgift at skifte broen, gik jeg på nettet for at søge efter priser på implantater. Min søgen bragte mig vidt omkring, bla. Sverige & Ungarn hvor priserne typisk er lave. Men i Danmark fandt jeg tandlæge John Hansen som kunne tilbyde implantater og porcelænskroner til meget fornuftige priser. Strandvejens Tandklinik i Greve, blev gudskelov mit valg.
Jeg har i mere end i et år gået hos tandlæge John Hansen, hvor jeg har fået lavet 6 implantater, 19 porcelænskroner og flyttet noget knogle fra undermund til overmund. Under hele forløbet har jeg følt tillid og tryghed. Jeg har kun oplevet, at der ikke blev gået på kompromis med kvalitet og behandling. Jeg har været omgivet af megen professionel ekspertise fra både tandlæge John Hansen og hans klinikassistenter.
Alle aftaler er blevet overholdt 100 %. Både i forhold til økonomi og behandlingsforløb. Jeg har under hele forløbet følt mig godt tilpas i en god atmosfære af venligt personale. Jeg kan absolut give mine varmeste anbefalinger til tandlæge John Hansen.

Default Avatar75
Stor tillid og tryghed
Jeanette Heise, Taastrup

Det startede med at min svoger fik lavet sine tænder hos Strandvejens Tandklinik i Greve. Nu Jeg bor i Ringsted og havde på det tidspunkt en tandlæge netop i Ringsted, som efterhånden var et særdeles kostbart bekendtskab. Da jeg synes, at det blev for dyrt at få levet tænder der, besluttede jeg at se på andre muligheder.

På samme tid, som jeg besluttede mig, for at søge alternativer, åbnede Strandvejens Tandklinik, i Ringsted, så på trods af skift, fik jeg ikke længere til tandlægen, og samtidig fik jeg pludselig det hele for det halve– altså en helt anden pris på de selv samme behandlinger som jeg skulle have været igennem hos min gamle tandlæge. Jeg tænkte ”det gør ikke ondt hos Strandvejens Tandklinik heller ikke på pengepungen”. Selv bedøvelsen sker helt uden smerter.

Min forsatte oplevelse af Strandvejens Tandklinik er kun vokset , da man altid, ved sine besøg møder et friskt service orienteret personale – tandlæger med humor, dygtige klinikassistenter og receptionister som strækker sig til det yderste for altid at gøre patienten tilfreds med tider – afregning, instruktion i hvorledes man efterbehandler det man har fået lavet.

Min kone og hendes datter er også skiftet til vores nye tandlæge – alle dem vi kender anbefaler vi at slå et sving ned om Strandvejens Tandklinik i Ringsted. Det betaler sig.

Jeg er super glad for Strandvejens Tandklinik i Ringsted!
Chris Warby, Ringsted

Jeg har i mange år lidt af paradentose og derfor haft store problemer med, hvad jeg skulle gøre ved det. Der var både økonomien at tænke på og ligeså vigtigt livskvaliteten. Alternativet til implantater var kunstige tænder, det hele kunne klares for 17.000,- men hverken jeg eller min mand kunne forlige os med den tanke, jeg var trods alt kun midt i fyrrerne.”

Jeg besluttede derfor at gå på nettet og søge mulige løsninger, til rimelig pris. Her fandt jeg heldigvis Strandvejens Tandklinik i Greve, som har betydet alt for mig. Jeg fik en uforpligtende undersøgelse, hvorefter jeg kunne tage min beslutning til økonomi og behandling. Herefter gik det bare derudaf med den ene gode oplevelse efter den anden. På trods af at der i behandlingen indtraf problemer og der måtte ydes endnu en behandling i venstre side af munden – ja så blev det foretaget ”på husets regning” så jeg ikke skulle betale mere end allerede lovet. Omvendt oplevede vi også at noget gik lettere – og så slap jeg billigere end først antaget. Det kalder jeg kendt økonomi med ærlighed og utrolig høj service i højsædet. Personalet er altid meget personlige når man kommer på klinikken – altid ”Hej Tina – hvordan går det” får en til nogen gange at føle sig helt som en del af holdet.

Jeg anbefaler Strandvejens Tandklinik til alle jeg kender og de vender altid tilbage med rigtig gode oplevelser – det er dejligt.

Alternativet til implantater var kunstige tænder
Tina Hansen, Dalby v/ Haslev
Default Avatar75
Jeg sparrede tusindvis af kroner
Bent Sommer Kristensen, Vordingborg

Jeg kan varmt anbefale Strandvejens Tandklinik. Har fået lavet flere implantater og kroner, og både udførelse og service har været helt i top. Prisen har været meget rimelig; har endda fået fine mængderabatter. Har følt mig tryg og i gode hænder, og har stor tillid til John Lindgren Hansens faglighed. En reel og ukompliceret klinik at komme til, med en afslappet, men saglig, atmosfære.

En reel og ukompliceret klinik
Henrik Taagaard, Slangerup
Default Avatar75
Susanne Lindegaard Jensen
Facebook

Jeg er så lykkelig fordi jeg fandt Strandvejens Tandklinik i Greve. Altid har jeg haft stress og skræk for tandlægen og har ved flere lejligheder oplevet at man ikke forstod min uro når tænderne skulle laves.
Hos Strandvejens Tandklinik gør de alt for at dæmpe skrækken – de gemmer sprøjten væk så man ikke lige ser tingene for direkte og de snakker roligt med patienten så der kommer balance i tingene – jeg oplever virkelig hvordan jeg stresser af når jeg er til tandlæge. Før forestillede jeg mig de værste billeder inde i hovedet – alt er forsvundet og nu glæder jeg mig nærmest til at skulle af sted til tandlæge.
Jeg vil anbefale alle at prøve Strandvejens Tandklinik i Greve eller en af klinikkerne i Ringsted eller Taastrup. Man bliver mødt med smil, indlevelse og stor ekspertise lige fra receptionen og ind i tandlægestolen.

Default Avatar75
Så lykkelig fordi jeg fandt Strandvejens Tandklinik
Susie Lykke Handest, København