Udeblivelser og afbud

En vigtig detalje for at patienterne opnår at spare mange penge på kroner og implantater, er bl.a. at patienterne overholder de aftalte behandlingstider, så tandlægen undgår spildtid.
Strandvejens Tandklinik minder alle patienter om aftalt tid ved at sende en sms dagen før den aftalte behandling.

Der skal meldes afbud enten telefonisk eller via e-mail til den aftalte klinik, senest 24 timer før den aftalte tid.
Ringsted: Tlf. 7876 6547

Faktureres som en udeblivelse jvf. sygesikrings overenskomsten. Ved gentagne udeblivelser, ser vi os desværre nødsaget til at afslutte samarbejdet.
Dette sker for at de kunder der overholder de aftalte tider ikke skal “betale” for de kunder, som ikke overholder de aftalte tider.

Bliv ny patient

Hvis du ønsker at skifte tandlæge og blive patient her hos os, så skal du blot udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt, og tager os af skiftet. Du kan også kontakte os på Tlf.: +45 78 75 44 22|[email protected]

Ved AKUT kontakt os på Tlf.: +45 78 75 44 22.

Samtykke

Vi gør opmærksom på, at i forbindelse med accept af behandlingstilbud, gives der samtidigt samtykke til videreformidling af tandaftryk, til vores udenlandske samarbejdspartner.

Vi forsikrer at dine personlige oplysninger bliver anvendt i overensstemmelse med god praksis for anvendelse af personoplysninger, som beskrevet i EU’s nye databeskyttelsesforordning (GDPR).

Hvorfor vælge os

Det er muligt at lave tandbehandling uden at gå på kompromis med  hverken kvalitet eller materialer og samtidig levere til en konkurrencedygtig pris.
Netop dette er vores mission på klinikkerne, hvilket vi opnår ved at klinikkerne køres yderst effektivt for at undgå spildtid i hverdagen.

Vores arbejdsgang

Hos os har vi specialister som primært udfører arbejde indenfor deres speciale som fx rodbehandlinger samt implantologi, kirurgi og rekonstruktion – på denne måde skaber vi en høj kvalitet på alle vores behandlinger.

Vores klinikassistenter varetager en del af patientkontakten og er derfor toptrænet til at assistere ved alle vores behandlinger og udfører alt det foreliggende arbejde inden en behandling påbegynder. Det vil derfor sige, at du vil møde vores klinikassistenter ofte under din behandling.
Deres arbejde bestå blandt andet i at: byde dig velkommen, sætte dig til rette i stolen, det foreliggende arbejde samt varetage præ- og post informationer.

Vores motto på klinikkerne er: “at vi altid giver os selv 110 % og lidt mere for vores patienter”.

Vi har stort fokus på service på vores klinikker – hvilket også er derfor vi har ansat en patientkoordinator til at guide vores patienter og sørge for den rette støtte og vejledning.

Vi samarbejder med specialtandlæger og dygtige tandteknikkere. Vi anvender certificerede tandtekniske laboratorier og kvalificerede materialer. Derved sørger vi for, at kvaliteten af vores arbejde og tandbehandling ligger på højeste niveau.

Vi tror på, at samfundet hele tiden udvikler sig, men det er ikke den oplevelse vi har haft af tandlægebranchen i Danmark. Den har vi følt har stået næsten stille, eller udviklet sig forholdsvist langsomt.
Hos os mener vi at det i dag er meget nemt at finde informationer på nettet, også om tandlægepriserog når man kan få en flybillet til Prag for få penge, er verden jo kommet meget tættere på.
Det tager ikke mange minutters arbejde, at finde ud af at man kan spare 50 % ved at få tænderne lavet i Polen og booke sin flybillet. Det er da klart, at folk tager af sted.

Du kan så opnå lignende besparelser ved at tage til Ringsted i stedet for, og her sparer du så yderligere udgiften til rejsen udenlands, du behøver ikke tage lige så mange dage fri, du kan snakke med din tandlæge på eget sprog og så er der i tilgift dansk garanti og tryghed.

Og skulle der mod forventning være noget som driller, så behøver man kun at tage tilbage til tandlæge i Ringsted for at få det rettet.

Medlemskab af Sygesikringen Danmark

Bemærk at de anviste tilskud i ovenstående prislister er ca. beregninger, baseret på medlemskab af Sygesikringen Danmark, gruppe 1 eller 2.

Der tages derfor forbehold for ændringer i tilskud fra Sygesikringen Danmark i ovenstående beregninger

Klik her for at tjekke aktuelle tilskud

Vi anbefaler medlemsskab af Sygesikringen Danmark

Klik her hvis du vil være medlem.

Se prissammenligning for Ringsted her

Du kan få forskellige tilskud igennem regionerne, tjek her hvilke behandlinger der blandt andet er omfattet af disse tilskud.