Chat with us, powered by LiveChat
KONTAKT OS2019-03-21T13:31:48+00:00

KONTAKT & PLACERINGER

RINGSTED & TAASTRUP

Vi er glade for at have to steder, der tilbyder meget billige dentalpriser i Danmark. Vi er beliggende både i Ringsted og Taastrup. Begge vores klinikker tilbyder billige implantater og kroner af høj kvalitet.

BLIV NY PATIENT

Hvis du ønsker at skifte tandlæge og blive patient her hos os, så skal du blot udfylde nedenstående formular, så kontakter vi dig hurtigst muligt, og tager os af skiftet. Du kan også kontakte os på Tlf.: +45 78 75 44 22|[email protected]

Henvendelse vedr. ændring af aftalt tid samt aflysning kontakt os venligst på Tlf.:78 75 44 22 eller via mail på [email protected], ved mail venligst oplys os dit fulde navn, telefon nummer samt hvilken klinik din henvendelse drejer sig om.
Ved AKUT kontakt os på Tlf.: +45 78 75 44 22.

Gratis tilbud på kroner og implantater

Har du brug for kroner eller implantater, kan du kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud om behandling op til 5 kroner/implantater (Gælder ikke huller, parodontits. Dette er ikke en fuld gennemgang af hele tandsættet). Du betaler hverken for behandlingsforslaget eller for røntgenbilleder. Det er vigtigt for os hos Strandvejens Tandklinik, at vores kunder har valget kvit og frit.

Behandlingsforslag

Kontakt os her og bliv ringet op for en uforpligtende forundersøgelse:

Behandlingsforslag
Sender