Chat with us, powered by LiveChat

KAMPAGNE

KAMPAGNE2019-03-14T16:01:12+00:00

Tid til Tandlæge

Gælder kun nye patienter

Book en tandlægetid ved Strandvejens Tandklinik og modtag et gavekort på 500 kr.*
(Gælder kun nye patienter)

Fra d. 13. marts til d. 29. marts 2019 vil Strandvejens Tandklinik gerne tilbyde alle sine nye patienter et gavekort til én af vores to klinikker. Vi foretager en tandundersøgelse + to røntgenbilleder for kun 372 kr. Hvis vi vurderer at dine tænder trænger til efterbehandling modtager du et gavekort på 500 kr. som tilskud til behandlingen. 

Med i undersøgelsen til 372 kr. får du en diagnostisk undersøgelse hvor vi undersøger dine tænder for synlige skader og sygdomme. Derudover tager vi to røntgenbilleder for at være helt sikre på vores vurdering. Hvis vi vurderer der er behov for yderligere behandling modtager du et gavekort på 500 kr. i rabat. Du modtager altid et overslag på prisen inden vi begynder behandlingen. **

Kampagnen gælder kun nye patienter.

Book tid!

For at modtage gavekortet skal du være ny patient ved Strandvejens Tandklinik ved én af vores klinikker i enten Ringsted eller Taastrup. Du skal udfylde kontaktformularen under her. Herefter vil du blive ringet op af en af vores søde receptionister, der aftaler en tid sammen med dig.

Husk at tilbuddet kun gælder for nye patienter fra d. 13. Marts 2019 til og med d. 29. Marts 2019.

*Tilbuddet kan kun benyttes én gang pr. patient. Tilbuddet inkluderer en diagnostisk undersøgelse til en værdi af 372 kr. Hvis vi vurderer der er behov for yderligere behandling modtager du et gavekort på 500 DKK . Gavekortet med rabatten kan benyttes til alle former for frie tandbehandlinger på vores klinik. Frie ydelser inkluderer: bedøvelse, rodbehandling, plastfyldninger, kroner, broer, implantater og tandblegning. Gavekortet kan kun benyttes på én af vores klinikker i enten Ringsted eller Taastrup. Gavekortet kan ikke overdrages eller veksles til kontanter. Gavekortet gælder til og med d. 30-06-2019.**Gavekortet kan ikke benyttes til undersøgelse, røntgen, mindre fyldninger eller tandrensninger.