Hanne Abrahamsen1Jeg vil gerne komme med en kæmpe anbefaling af Tandlæge John Hansen, Strandvejens Tandklinik. Jeg lærte John at kende, da jeg søgte hjælp til mine store tandproblemer. Jeg har igennem mange år haft dårlige tænder, og noget måtte ske. Oprindelig var det min mening at få 2 til 3 kroner. Efter at John havde lavet en udvidet tandundersøgelse, besluttede jeg sammen med min mand og John, at der skulle gøres noget der virkede i mange år fremover, og ikke bare var den ene lappeløsning efter den anden.

Ny teknik uddannelse i USA

John har studeret en ny teknik i USA, og med hans viden til dette, sagde jeg ja til et tilbud, der omhandlede alle tænder i munden. Det har været en stor omgang, men på intet tidspunkt har jeg fortrudt. Jeg har aldrig været nervøs, intet har gjort ondt trods flere gange 5 timer i stolen på en gang. Hele vejen igennem er der taget 100 % hånd om mig og mit velbefindende.

Hanne Abrahamsen2Intet er overladt til tilfældighederne. Er der noget der har den mindste afvigelse i forhold til de krav som John stiller til sine produkter, bliver det straks returneret. Ikke en eneste tand ud af 28, er blevet behandlet og isat, uden de er godkendt af John. Jeg har aldrig fået nogen behandling, uden at John har givet sig tid til at fortælle hvad han har til hensigt.

Alting aftalt på forhånd

Prisen er aftalt på forhånd, og er blevet overholdt 100 %, fra hans side, men alligevel til min fordel, idet der var noget som kom bag på John. Det lavede han som den perfektionist han er, men det skulle ikke gå ud over mig økonomisk mente han. Det siger vist alt.Har man lige så dårlige tænder som jeg havde, kan jeg kun på det kraftigste anbefale denne behandling hos John Hansen. Jeg vil gerne stille mig til rådighed, hvis nogen ønsker at høre mere om denne fantastiske behandling, og denne helt specielle tandlæge.

Hanne Abrahamsen3Hvorfor anbefaler Strandvejens Tandklinik?

Jo ganske enkelt fordi jeg ønsker at alle andre skal have samme behagelige oplevelse som jeg, når de går til tandlægen. Uanset om det er en lille eller stor behandling kan jeg bare sige. John er en ganske særlig tandlæge, hvor patienten altid kommer i første række. Jeg har anbefalet John til mange, og ikke en eneste har ikke haft samme positive oplevelse som jeg. Jeg glæder mig over at kunne anbefale nye patienter til klinikken. Hvis nogen har lyst til at høre mere, er de altid velkommen til at maile til mig.

Mail til Hanne:  [email protected]