John Lindgreen HansenStrandvejens Tandklinik har siden september 2008 bevist at det er muligt at tilbyde høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.
Vi har siden starten introduceret CariFree, et system til forebyggelse af caries – huller i tænderne – som har en overbevisende god effekt. Det fortsætter vi selvsagt med.
Strandvejens Tandklinik vil også fremover være en af Danmarks billigste tandlæger og have Danmarks nok laveste priser på kroner og implantater. Naturligvis med garanti og tryghed.

Når vi har valgt at prissætte kroner og implantater så lavt, skyldes det at  vi gerne vil gøre noget ved, at flere og flere danskere har set sig nødsaget til at rejse udenlands for at få råd til få ordnet tænder. Nytænkning, høj faglig ekspertise og omhyggelig planlægning har resulteret i tandbehandlinger af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. At det kan lade sig gøre, viser vi hver dag her på klinikken, og ved stadig at være en af de billigste tandlæger.

For at kunne tilbyde hele paletten af behandlinger, fra de mindste tandfyldninger til hele nye tandsæt, har jeg selv specialuddannet mig indenfor rekonstruktioner og rehabilitering på Kois Center i Seattle, USA. Denne uddannelse er et utroligt stærkt fundament med rod i videnbaseret tandbehandling, som gør det muligt at vælge den bedst mulige behandling for patienterne i forhold til den givne situation. Det handler kort sagt om at give klinikkens patienter de mest effektive og skånsomme behandlinger, der også holder på lang sigt.

Ring og bestil tid til et uforpligtende behandlingstilbud. Vi giver gerne et gratis overslag på, hvad vi mener er bedst for dig og dine tænder.

Venlig hilsen
John Lindgren Hansen