Billigere end i Sverige – og super service!

Søren Melby Andersen, Farum

tandkunde-soren-melbyJeg har været fast kunde hos Strandvejens Tandklinik igennem nogle år og kører gerne til Greve for at få en behandling. Det startede, da jeg skulle have lavet en krone og fik at vide fra kolleger i Sverige, at de tog til Greve, da det var billigst! 

Ud over prisen var lav, lykkedes det John og de andre at finde nogle begyndende huller, som min egen tandlæge ikke havde set. Så det var super service via røntgen. Jeg synes generelt, at man føler sig i fokus som menneske på stedet, hvilket er rart. På andre klinikker kan det godt virke som om, der hele tiden presses på for en ny behandling, så tandlægen kan tjene flere penge.

Hos Strandvejens Tandklinik får man en super professionel behandling, højt serviceniveau, godt håndværk – og alligevel lave priser.
Kig forbi, det kan anbefales. 

Jeg er super glad for Strandvejens Tandklinik i Ringsted!

Chris Warby, Ringsted

Chris WarbyDet startede med at min svoger fik lavet sine tænder hos Strandvejens Tandklinik i Greve. Nu Jeg bor i Ringsted og havde på det tidspunkt en tandlæge netop i Ringsted, som efterhånden var et særdeles kostbart bekendtskab. Da jeg synes, at det blev for dyrt at få levet tænder der, besluttede jeg at se på andre muligheder.

På samme tid, som jeg besluttede mig, for at søge alternativer, åbnede Strandvejens Tandklinik, i Ringsted, så på trods af skift, fik jeg ikke længere til tandlægen, og samtidig fik jeg pludselig det hele for det halve– altså en helt anden pris på de selv samme behandlinger som jeg skulle have været igennem hos min gamle tandlæge. Jeg tænkte ”det gør ikke ondt hos Strandvejens Tandklinik heller ikke på pengepungen”. Selv bedøvelsen sker helt uden smerter.

Min forsatte oplevelse af Strandvejens Tandklinik er kun vokset , da man altid, ved sine besøg møder et friskt service orienteret personale – tandlæger med humor, dygtige klinikassistenter og receptionister som strækker sig til det yderste for altid at gøre patienten tilfreds med tider – afregning, instruktion i hvorledes man efterbehandler det man har fået lavet.

Min kone og hendes datter er også skiftet til vores nye tandlæge – alle dem vi kender anbefaler vi at slå et sving ned om Strandvejens Tandklinik i Ringsted. Det betaler sig.

Rolig stemning og balance får min stress til at forsvinde og dermed skrækken for tandlægen

Susie Lykke Handest, København

Jeg er så lykkelig fordi jeg fandt Strandvejens Tandklinik i Greve. Altid har jeg haft stress og skræk for tandlægen og har ved flere lejligheder oplevet at man ikke forstod min uro når tænderne skulle laves.
Hos Strandvejens Tandklinik gør de alt for at dæmpe skrækken – de gemmer sprøjten væk så man ikke lige ser tingene for direkte og de snakker roligt med patienten så der kommer balance i tingene – jeg oplever virkelig hvordan jeg stresser af når jeg er til tandlæge. Før forestillede jeg mig de værste billeder inde i hovedet – alt er forsvundet og nu glæder jeg mig nærmest til at skulle af sted til tandlæge.
Jeg vil anbefale alle at prøve Strandvejens Tandklinik i Greve eller en af klinikkerne i Ringsted eller Taastrup. Man bliver mødt med smil, indlevelse og stor ekspertise lige fra receptionen og ind i tandlægestolen.

Jeg sparrede tusindvis af kroner

Bent Sommer Kristensen, Vordingborg

Da min kone og jeg skulle have henholdsvis 4 og 2 kroner fandt vi ud af at der er rigtig store penge at spare. Vi Fandt frem til Strandvejens Tandklinik og jeg så i venteværelset hvor mange mennesker som havde valgt samme klinik. Så mange mennesker kan ikke tage fejl tænkte jeg og besluttede mig for at skifte omgående.

Hos Strandvejens Tandklinik bliver jeg nu behandlet topprofessionelt og til meget meget lave priser. Jeg kører gerne de 150 km. for at opleve en tandlægeklinik som er venlige, smilende og helt nede på jorden. Hele personalet er tydeligvis stolte af at levere den bedste indsats – hver på deres felt og det virker meget betrykkende når man som jeg altid har været utilpas ved at gå til tandlæge.

Jeg anbefaler alle jeg kender at prøve Strandvejens Tandklinik – det er en stor fornøjelse at være så godt behandlet og så samtidig spare tusindvis af kroner.

Efter indslag i TV 2 med John Lindgren Hansen valgte jeg tandlæge

Jette Nielsen, Asnæs

Min forhenværende tandlæge har passet mine tænder i mange år – og jeg har brugt mange penge på at vedligeholde min mund. Min gamle tandlæge konstaterede at jeg skulle have lavet to implantater og gav mig et tilbud på det som jeg mente var meget dyrt. Derfor søgte jeg alternative tilbud for at kunne sammenligne.

Jeg så tilfældigt et indslag i TV 2 om tandlægepriser hvor jeg hørte John Hansen forklare hvorfor Strandvejens Tandklinik kan lave kroner og implantater meget billigere end andre tandlæger. Jeg besluttede at få et gratis behandlingstilbud så jeg kunne overskue økonomien i det som skulle ske. Undersøgelsen viste en del overraskelser i min mund. Jeg havdeud over den syge tand paradentose,  nye huller som ikke var opdaget af min gamle tandlæge.

Jeg blev naturligvis ked af at tænder jeg troede var i orden var i dårlig forfatning, men også tryk og glad for at have fundet Strandvejens Tandklinik som ved hvad de laver og hvad det har med at gøre. Min mand John valgte også at skifte til klinikken i Ringsted og har været glad og tilfreds lige siden. Ud over høj kvalitet i behandlingerne oplever vi en kolossal positiv stemning fra hele personalet. Dejligt ikke at være ked af at skulle til tandlæge mere…

Vi anbefaler Standvejens Tandklinik til alle som ønsker at skifte tandlæge.

Hurtig og effektiv behandling

Erik Sandfeld, Skælskør

Jeg besøgte for første gang Strandvejens Tandklinik i januar 2013 og besluttede at få et gratis behandlingsforslag. Fra min kontakt i telefonen til jeg trådte ind af døren oplevede jeg en fantastisk god stemning og smilende velkomst i receptionen. Tandlægen fik set mine tænder efter og konstaterede at jeg skulle have foretaget en tandudtrækning og efterfølgende forberedelse til bro.

Selve behandlingsforslaget og økonomien blev gennemgået i detaljer og jeg gik tilfreds ind i behandlingen. Midt i maj måned var jeg så til eftersyn hos tandplejeren som meget grundigt gennemgik mine tænder – og alt så meget fint ud. Det er med glæde at jeg anbefaler Strandvejens Tandklinik.

Vores datter anbefalede Strandvejens Tandklinik

Majbritt og Steen Thomsen, Nykøbing Falster

Vi har ofret rigtig mange penge på vores tænder i tidens løb. Vores gamle tandlæge var gået på pension, så vi skulle finde en ny tandlæge. Vores datter anbefalede Strandvejens Tandklinik.

Det har vi bestemt ikke fortrudt, vi er blevet mødt af et ualmindeligt sødt personale, lige fra receptionen til tandlæger og assistenter, altid med kvikke glade bemærkninger, som får en til at føle sig godt tilpas. Professionelle og dygtige tandlæger, der altid tager sig tid til en grundig forklaring på problemerne og det videre forløb. Altid et udførligt overslag over prisen, inden videre behandling, så der ikke bliver  nogle ubehagelige overraskelser.

Prisen er jo bestemt  ikke uvæsentlig, den ligger nok  ca. en tredjedel under normalen, så det kan godt blive til en mærkbar besparelse, når man som vi,  skal have lavet kroner og broarbejde.
Vi anbefaler varmt, at anvende Strandvejens Tandklinik – om ikke andet så på grund af høj kvalitet til lavere pris.

Min tidligere tandlæge havde bøvlet for meget

Birthe Ellen Frimor, Lille Skensved

Birthe Ellen FrimorDa jeg oplevede at min tidligere tandlæge bøvlede for meget med en tand som skulle udskiftes med implantat og var usikker på om det overhovedet kunne lade sig gøre at placere et implantat i min kæbe skiftede jeg tandlæge. Valget faldt heldigvis på Strandvejens Tandklinik i Greve og siden har jeg bare være så tryg og tilfreds med behandlingen.

Klinikkens søde personale tilbød mig at se på det og give mig et helt gratis behandlingsforslag inklusive røntgenbilleder. Situationen viste sig at være lidt kompliceret med knogleopbygning af ødelagt knoglevæv. Jeg besluttede at takke ja til tilbuddet som var meget billigere end hos andre tandlæger. Tænk når jeg så kom hjem ringede de nogle timer efter og spurgte hvordan jeg havde det – en service og omsorg jeg aldrig har været udsat for.

Min mand Poul-Erik var på nettet og fandt Strandvejens Tandklinik under ” Av Min Tand ” og har fået 3 implantater, på en gang, til yderligere reduceret pris – vi har sparet så mange penge og smerter ved at vælge ny tandlæge i Greve. Selv bedøvelsen er HELT smertefri.

Absolut smertefri bedøvelse for første gang i mit liv

Tina Brenøe Laub Ostenfeld, Veksø

Jeg har altid været bange når jeg skulle til tandlægen og have lavet et større indgreb. Alle tandlæger har haft utrolig svært ved at bedøve mig. Jeg var så langt ude, at jeg ikke fik tandlægeundersøgelser i hele 2 år, jeg vidste godt at jeg nok skulle have lavet et par implantater og en del kroner på mine kindtænder, men jeg turde simpelthen ikke selvom jeg godt kunne se at der ikke var nogen vej udenom.

Jeg tænkte på at tage til Sverige og få det hele lavet af én omgang og så kunne jeg vel blive lagt i narkose, men valgte i stedet for at se mig om på nettet og her dukkede Strandvejens Tandklinik op. Jeg fik en tid til en gratis undersøgelse og et prisoverslag på det som skulle laves. Yderligere fik jeg garanti for at John Lindgren Hansen godt kunne bedøve mig, men det havde jeg jo hørt så mange gange før hos både tandlæger og kæbekirurger og hver gang havde det gjort ondt alligevel. Jeg måtte sande at John havde ret, både han og hele hans personalegruppe kan alle bedøve mig, så for første gang i mit liv ligger jeg ikke som en spændt flitsbue i tandlægestolen, nu er jeg endelig tryg og nogenlunde afslappet. Det kaldes Absolut Smertefri Bedøvelse.

Alle på klinikkerne er ufattelig søde og hvad der er lige så vigtigt er, at man kan  efterfølgende også se at de er nogle dygtige “håndværkere” Alt det jeg har fået lavet indtil nu er rigtig flot og prisen er også yderst fornuftig.Jeg har anbefalet familie, venner og kolleger at tage til Strandvejens Tandklinik, da jeg er helt sikker på at de vil blive ligeså tilfredse som jeg er.

Det gør slet ikke ondt

Ann Karina og Johnny Zankl, Korsør

Det startede med at Ann Karina fik lavet en rodbehandling hos hendes daværende tandlæge. Det kostede 4900.- og så skulle der efterfølgende oven i købet en krone på, som ikke var med i prisen.
Ann Karina kiggede på nettet og tjekkede priser – hvilket var en rigtig god beslutning. Strandvejens Tandklinik i Greve var meget billigere så derfor kørte Ann Karina til Greve. Her fik hun lavet 2 kroner.

Efterfølgende startede Strandvejens Tandklinik en afdeling i Ringsted, hvilket gjorde at det nu blev endnu nemmere at køre til tandlægen!

Nu er det så Johnny som glæder sig over endelig at have fundet en tandlæge hvor det ikke gør ondt. ”Det gjorde altid ondt hos min gamle tandlæge siger Johnny og fortsætter – mange gange ringede jeg bare afbud dagen før fordi jeg ikke havde lyst til smerten. Jeg glæder mig over at komme til Ringsted og er slet ikke generet ved tanken om at jeg senere her til sommer skal have lavet yderligere tre kindtænder med kroner. Jeg ved jo det er helt smertefrit. Man bliver altid modtaget med et smil på klinikken af hele personalet, så det er bare en god oplevelse.

Så indslag fra TV2 East om tandlægepriser

Lene Molsing, Brøndbyøster

Lene MolsingMin tandlæge gennem 30 år er gået på pension og jeg skulle derfor finde en ny. På nettet fandt jeg frem til Strandvejens Tandklinik og synes at det jeg læste om her virkede troværdigt og som et sted hvor man trygt kunne henvende sig. Jeg bestilte tid til en tandrensning for lige ved selvsyn at konstatere hvordan virkeligheden så var på klinikken. Herefter var jeg ikke i tvivl – jeg havde fundet min nye tandlæge.

Nu får jeg lavet en bro og er bare så tilfreds at jeg med glæde anbefaler andre at skifte til Strandvejens Tandklinik. Min mand skulle også have ny tandlæge så han er også med stor tilfredshed blevet patient i Greve.

Venlige og imødekommende er alle på klinikken og jeg tror på at når alle er helt up to date med uddannelse af de sidste nye metoder indenfor tandbehandling kommer det patienterne til gode, derfor valgte jeg et sted med et ungt team.

Jeg skulle have skiftet tandlæge langt tidligere

Bente Boll, Skovlunde

Efter mere end 30 år med samme tandlæge har jeg konstateret at det var godt at jeg fandt frem til Strandvejens Tandklinik. Først søgte min mand i Malmö, men da vi så opdagede Strandvejens Tandklinik på nettet ville jeg da gerne have min tandlæge i Danmark. I marts 2011 fik jeg et gratis eftersyn og fik konstateret at mine tænder var i en elendig forfatning.

Jeg fik tilsendt et samlet behandlingsforslag til yderst rimelig pris, så jeg kunne tage stilling i ro og mag. Jeg har fået lavet to implantater, det ene med knogleopbygning samt en bro i overmunden og 9 kroner. Alt til de små priser, som klinikken er kendt for. Jeg var lidt nervøs for knogleopbygningen men det var der ingen grund til. Ingen smerte heller ikke ved bedøvelsen. Ikke alene John Hansen, men også Tine som er tandplejer, Anny og Cristina i receptionen – ja alle er bare så søde og positive når man kommer på klinikken. Det er tydelig at de er glade for deres arbejdsplads og stolte over at de gør en forskel.

Jeg anbefaler alle jeg kender at benytte Strandvejens Tandklinik og min mand er selvfølgelig også flyttet da han for nyligt skulle have lavet en krone.

Alternativet til implantater var kunstige tænder

Tina Hansen, Dalby v/ Haslev

Tina HansenJeg har i mange år lidt af paradentose og derfor haft store problemer med, hvad jeg skulle gøre ved det. Der var både økonomien at tænke på og ligeså vigtigt livskvaliteten. Alternativet til implantater var kunstige tænder, det hele kunne klares for 17.000,- men hverken jeg eller min mand kunne forlige os med den tanke, jeg var trods alt kun midt i fyrrerne.”

Jeg besluttede derfor at gå på nettet og søge mulige løsninger, til rimelig pris. Her fandt jeg heldigvis Strandvejens Tandklinik i Greve, som har betydet alt for mig. Jeg fik en uforpligtende undersøgelse, hvorefter jeg kunne tage min beslutning til økonomi og behandling. Herefter gik det bare derudaf med den ene gode oplevelse efter den anden. På trods af at der i behandlingen indtraf problemer og der måtte ydes endnu en behandling i venstre side af munden – ja så blev det foretaget ”på husets regning” så jeg ikke skulle betale mere end allerede lovet. Omvendt oplevede vi også at noget gik lettere – og så slap jeg billigere end først antaget. Det kalder jeg kendt økonomi med ærlighed og utrolig høj service i højsædet. Personalet er altid meget personlige når man kommer på klinikken – altid ”Hej Tina – hvordan går det” får en til nogen gange at føle sig helt som en del af holdet.

Jeg anbefaler Strandvejens Tandklinik til alle jeg kender og de vender altid tilbage med rigtig gode oplevelser – det er dejligt.

Læs mere om gratis behandlingsforslag her

Min tandlægeskræk er forsvundet

Mette Bramsbye, Ballerup

Mette BramsbyeTandlægeskræk er den direkte årsag til at jeg har fået problemer med mine tænder. Da jeg så mistede en tand, indså jeg at jeg SKULLE gøre noget ved problemerne.
Jeg gik på nettet og fandt hurtigt Strandvejens Tandklinik og læste deres hjemmeside igennem. Nu rejser jeg ofte til Polen med mine døtre og shopper så jeg brugte lige noget tid på at tjekke eller sammenligne priser, og her gik det op for mig at min behandling er meget billigere at få lavet i Greve.

Derfor bliv mit valg Strandvejens Tandklinik hvor jeg nu er i behandling for et implantat måske to og en krone. Jeg er bare så glad for endelig at have fået en tandlæge som jeg ikke er bange for at få behandling hos. Nu er det slut med at melde afbud lige før man skal til og jeg glæder mig så meget over deres måde at behandle mig på at min kusine som også har tandlægeskræk nu også vælger at gå i gang.
Det kan bare ikke være en tilfældighed at så mange anbefaler Strandvejens Tandklinik – netop det er en god garanti for at man her kan få høj kvalitet og faglig ekspertise kombineret med ekstrem lav pris.

Fra man træder ind af døren føler man sig bare så velkommen – pigerne i receptionen er så service mindede at man bliver helt glad bare af at være der.

Tænk at være så glad for sin tandlæge

Bodil Jensen, Kalundborg

Jeg hørte om Strandvejens Tandklinik i fjernsynet og fandt derefter ind på deres hjemmeside, som jeg synes virker meget tillidsvækkende. Faktisk havde jeg tænk på at tage til Polen og få lavet kroner, men i dag er jeg lykkelig over at jeg valgte at køre til Strandvejens Tandklinik i Ringsted.

Jeg har kun godt at sige om klinikken hvor man virkelig føler sig velkommen. De har styr på tingene – det er og ses helt tydeligt. Der er rent og pænt og et højt uddannet personale som er meget omhyggelig med det de laver. Min tandlæge har hele tiden grundigt vejledt mig i behandlingsforløbet og forklaret hvad der skal ske for at opnå bedste resultat. Desuden har jeg altid kunnet få et pris overslag på mine behandlinger. Prisen var afgørende for hvornår jeg skulle have tingene lavet.

Jeg får lavet 5 kroner og et implantat med knogleopbygning – og helt uden smerter. Selv bedøvelsen oplevede jeg som noget helt specielt og kunne ikke mærke noget.

At jeg nogensinde skulle blive glad for at gå til tandlæge – ja det skulle man ikke havde troet 🙂 – og nu anbefaler jeg alle jeg kender at køre til Ringsted i stedet for at rejse til udlandet. Tænk at man kan få en sådan oplevelse og så endda spare tusindvis af kroner.

Stort know-how og professionel behandling

Preben Pedersen, Røsnæs

Preben PedersenJeg har haft tandlæge i København i mange år og ved det seneste besøg fik jeg at vide at jeg skulle have en 6 ledet bro. Det ville koste kr. 36.000.- hvilket jeg synes var mange penge.

På nettet fandt jeg hjemmesiden på Strandvejens Tandklinik og efter at have læst de anbefalinger som er på siden fra andre patienter, fik jeg lyst til at kontakte klinikken i Ringsted. Her fik jeg et gratis behandlingsforslag som lød på kr. 14.500.-. Nu er jeg så medlem af Danmark så min endelige pris blev kun på kr. 8500.-
Ud over stort knowhow og professionel behandling har jeg mødt stor venlighed og ærlighed i Ringsted – faktisk troede jeg at jeg skulle have implantater men Strandvejens Tandklinik rådede mig til en bedre løsning på trods af at implantater ville have været en bedre forretning for dem.

Alle jeg har anbefalet at køre til Ringsted hos Strandvejens Tandklinik har været glade fordi nu har man endelig fundet en tandlæge som leverer flot arbejde til priser som kan konkurrere med udlandet.

En reel og ukompliceret klinik

Henrik Taagaard, Slangerup

Henrik TaagaardJeg kan varmt anbefale Strandvejens Tandklinik. Har fået lavet flere implantater og kroner, og både udførelse og service har været helt i top. Prisen har været meget rimelig; har endda fået fine mængderabatter. Har følt mig tryg og i gode hænder, og har stor tillid til John Lindgren Hansens faglighed. En reel og ukompliceret klinik at komme til, med en afslappet, men saglig, atmosfære.

Besparelsen ville blive ædt op af bro afgifter

Heidi Bech Hansen, Smørrum

Heidi Bech HansenJeg fik et tilbud på en krone fra min tandlæge på kr. 6300 – Jeg synes det var rigtig dyrt og undersøgte priserne i udlandet. I Sverige kunne jeg få lavet en krone til ca. 5000 kr. her ville besparelsen blive ædt op af bro afgifter, så det fravalgte jeg.

Jeg fandt Strandvejens Tandklinik som jeg oplever som fleksibel for tidsbestilling og utrolig søde. Ved den grundige forundersøgelse, fik jeg en pris på kronen til kr. 3600, dette var incl. en evt. plast genopbygning, hvis dette skulle blive nødvendig. Det blev det ikke, min endelige pris blev på kun kr. 2873. Jeg havde desværre komplikationer undervejs, men jeg fik en meget professionel og venlig behandling for at løse problemerne hurtigt, dette kostede mig ikke ekstra. Jeg vil anbefale Strandvejens Tandklinik.

Absolut tilfredshed

Per Holmstrøm, Herlev

Per HolmstrømKære tandlæge John Hansen med personale.

Jeg har i perioden 2.7.9 til 1.12.10 modtaget tandbehandling i form af udtrækning af en naturlig tand og erstatning med tilsvarende tandimplantat.
Jeg har nu i ca. 1½ måned anvendt min “nye tand” – til absolut fuld tilfredshed.

Jeg vil hermed udtrykke en stor tak for den venlige og professionelle behandling jeg har modtaget på din klinik. Fra første telefonsamtale til endelig afslutning. Alt har levet helt op til mine forventninger. Mange tak! Hvis jeg møder personer, der skal igennem samme procedure, vil jeg ikke tøve med at anbefale jer.

Venlig hilsen fra
Per Holmstrøm
2730 Herlev

Hvad nytter garanti, i Ungarn?

Hanne Abrahamsen, Holbæk

Hanne AbrahamsenMin mand og jeg havde hørt et indslag i TV øst der handlede om billige kroner og implantater. På den måde fandt jeg frem til Strandvejens Tandklinik og John Hansen.

Læs hele Hanne’s historie her.

Stor tillid og tryghed

Jeanette Heise, Taastrup

Jette HeiseJeg har igennem mange år haft store problemer med mine tænder. I forbindelse med at min faste bro gik i stykker og da det ville blive en større udgift at skifte broen, gik jeg på nettet for at søge efter priser på implantater. Min søgen bragte mig vidt omkring, bla. Sverige & Ungarn hvor priserne typisk er lave. Men i Danmark fandt jeg tandlæge John Hansen som kunne tilbyde implantater og porcelænskroner til meget fornuftige priser. Strandvejens Tandklinik i Greve, blev gudskelov mit valg.
Jeg har i mere end i et år gået hos tandlæge John Hansen, hvor jeg har fået lavet 6 implantater, 19 porcelænskroner og flyttet noget knogle fra undermund til overmund. Under hele forløbet har jeg følt tillid og tryghed. Jeg har kun oplevet, at der ikke blev gået på kompromis med kvalitet og behandling. Jeg har været omgivet af megen professionel ekspertise fra både tandlæge John Hansen og hans klinikassistenter.

Alle aftaler er blevet overholdt 100 %. Både i forhold til økonomi og behandlingsforløb. Jeg har under hele forløbet følt mig godt tilpas i en god atmosfære af venligt personale. Jeg kan absolut give mine varmeste anbefalinger til tandlæge John Hansen.

Jeg var på vej til udlandet

Peter Smed, Jægerspris

Peter SmedI sommeren 2009 fik jeg den kedelige oplysning af min daværende tandlæge, at jeg skulle forvente at skulle have lavet 1-2 kroner om året i de næste 10 år. Prisen var kr. 5.500,- pr. stk og jeg tillod mig at spørge om rabat.
“Ikke tale om,” blev der sagt. “Her hos os går vi ikke på kompromis med konkurrencen fra udlandet”.

Jeg var lige ved at bestille bus til Polen med 5 dages ophold, men faldt heldigvis over Strandvejens Tandklinik via deres hjemmeside.

“Kom en tur ned til os,” sagde en smilende stemme i telefonen, da jeg ringede og spurgte om behandling.
“Det koster ikke noget. Vi fotograferer dine tænder og kommer med vores forslag til behandling. Ønsker du ikke behandling, rejser du bare til udlandet.”
Jeg ankom til klinikken og fik en topbehandling – rigtig god rådgivning og blev sendt hjem med “tænk nu over det”. Der var ingen former for pres. Få dage efter besluttede jeg for at få lavet 12 kroner og 1 implantat.

Det betaler sig at køre til Greve i stedet for at få “dansker kroner” i Sverige eller andre steder i verden, hvilket jeg vil anbefale alle jeg kender.

I dag er jeg den lykkelige ejer af perfekte tænder og ingen bekymringer med, hvornår den næste tand knækker.
Med den behandling, som jeg har fået hos Strandvejens Tandklinik, kan jeg tilføje, at det er slut med at være bange for at gå til tandlæge.

Stor faglig dygtighed!

Susanne Olsen, Havnsø

Jeg fandt Strandvejens Tandklinik i Greve på nettet. Da han tilbød første konsultation gratis inklusiv røntgen + et tilbud på behandling, uden at jeg var forpligtet, var jeg ikke i tvivl. Da jeg intet kunne tabe, tog jeg turen over Sjælland fra Havnsø til Greve, hvor jeg fik tilbud på 4 implantater forrest i overmunden. Det var tydeligt for mig, at økonomien i behandlingsplanen var væsentligt under hvad andre tandlæger forlanger i pris for samme behandling, så jeg takkede med glæde ja.

Efterfølgende fik jeg et behandlingsforløb med diverse priser bl.a. de komplicerede tandudtrækninger, der ville koste kr. 6.292,-. Da jeg sad i tandlægestolen efter at tænderne var trukket ud, sagde John Hansen til mig, at udtrækningen var ukompliceret og derfor skulle jeg kun betale kr. 1.144,- inklusive bedøvelse – altså en besparelse på kr. 5.148,-.

Denne ærlighed gav mig selvfølgelig stor tillid til John Hansen, og da alle på klinikken er så søde og venlige, og der er en afslappet stemning, valgte jeg at skifte tandlæge. Jeg har oplevet en stor faglig dygtighed, så alt i alt har turen tværs over Sjælland været givet godt ud i forhold til en lang og dyr rejse til Sverige eller Polen.

Samme gode service som altid!

Per Wagener, Greve

Jeg har været kunde på klinikken i mange år, også før den skiftede navn til Strandvejens Tandklinik, den samme gode service er heldigvis fortsat og jeg er forblevet kunde hos dem. Jeg fik foretaget min sidste behandling hos ham, så sent som for en måned siden og er tilfreds med arbejdet, jeg har desværre haft et enkelt implantat som gik løst, men det blev fikset ligeså hurtigt som det var gået løst. Medarbejderne er kompetente og servicemindede og der er altid en god stemning.

Søde og kompetente medarbejdere!

Peter Dam, Greve

Hos Strandvejens Tandklinik har jeg fået en super god behandling, både i forbindelse med mine behandlinger som har omfattet 3 implantater. Den sidste behandling fik jeg foretaget for et halvt år siden og den næste skal jeg have foretaget om 2 måneder. Jeg føler mig altid velkommen på deres klinik og med de søde medarbejdere, det fordelagtige prisniveau og gode service ville jeg ikke have en anden tandlæge.

Service der er i top.

Mona Qvist Fiskers, Karlslunde

Efter dårlige oplevelser hos min gamle tandlæge, valgte jeg at skifte tandlæge til Strandvejens Tandklinik. Jeg skiftede tandlæge tilbage i 2011, og har siden fået lavet en del behandlinger. Jeg har blandt andet fået lavet en knogleopbygning og et implantat, og jeg har ikke haft problemer med mine tænder siden jeg skiftede tandlæge. Servicen er i top, og jeg bliver hver gang mødt af søde og hjertelige medarbejdere. For ikke at forglemme er priserne meget fair, og kvaliteten af det udførte arbejde er virkelig god.

Smertefri bedøvelse og fantastisk service

Søren Bruus, Fredensborg

Jeg har været kunde hos alle tandklinikkerne på Sjælland igennem nogle år og må sige, at det er fantastisk service. Det med at gå til tandlæge handler om tillid, og John Hansen fra Strandvejens er til at stole på.
Især den smertefri bedøvelse, hvor John rusker i kinden, før der stikkes, er effektiv. Det havde jeg aldrig oplevet før, men metoden virker! Hvis man derudover skal udmåle kvalitet i fht. service, findes det ikke bedre. Jeg har ellers afprøvet steder i Sverige, Polen og Israel og brugt hundredetusinder af kroner på tandbehandlinger.
Klinikkerne ligger godt placeret i fht. offentlig transport, men der findes desværre ikke en afdeling i nærheden af, hvor jeg bor, så John må gerne flytte lidt tættere på for min skyld …